Vraagprijs 159.000 euro

VRIJSTAANDE SFEERVOLLE CHALET met 2 slaapkamers, gelegen in een rustig deel van Camping In de Bongerd, op ca. 200 m2 huurgrond, vlak bij strand en zee, het bos en de gezellige dorpskern van Oostkapelle met haar vele voorzieningen.

Het object biedt onder andere een sfeervolle lichte woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer en een heerlijk ruime en zonnige tuin met tuinhuis (6m2) en zonneterras. Het interieur van deze chalet (bouwjaar 2011) wordt op dit moment gerestyled met gebruik van moderne, kwalitatieve materialen. De buitenzijde wordt voorzien van een nieuwe frisse look (wit).

Deze chalet wordt verhuurd. Camping In de Bongerd in Oostkapelle biedt goede verhuurmogelijkheden, mocht uw voorkeur uitgaan naar volledige verhuur, of een combinatie van verhuur en eigen recreatief gebruik. Oplevering zonder verhuur mogelijk, inclusief inventaris. U mag uiteraard ook zelf verhuren, aan u de keuze dus!

Ligging:
Het chalet ligt in een rustig, aan de rand van de camping gelegen deel van In de Bongerd en is via de slagboom met toegangspas het hele jaar bereikbaar. Een dagje baden of uitwaaien aan strand en zee, of vertoeven in de nabij gelegen bossen? Op de fiets bent u er binnen slechts 10 minuten! Ook de mondaine badplaats Domburg en het historische Middelburg liggen op steenworp afstand.

Indeling:
Entree, badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet en 2 slaapkamers. Moderne open keuken met inbouwapparatuur die grenst aan de lichte sfeervol ingerichte woonkamer van waaruit u via schuifdeuren zo de heerlijk zonnige en praktische tuin met deels gras en deels tegelbestrating inloopt.

Buiten:
In de tuin staat een tuinhuis van 2x3 meter, voor extra bergruimte. Het op de zon gelegen terras biedt voldoende leefruimte om te genieten van het buitenleven. Heerlijk tafelen met uw gezelschap op een mooie zomeravond, of relaxed onderuit in een ligstoel met een boek en een goed glas wijn...

Het chalet is omheind door een netjes onderhouden groene haag die tevens een stukje privacy biedt.

Algemeen:
Het chalet is goed geïsoleerd en voorzien van CV-ketel (HR 2011), kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Dus ook in de winter is het er goed vertoeven!

Het chalet staat op huurgrond.

De verkoper denkt graag mee in de mogelijkheden voor het creëren van extra slaapruimte tot maximaal 6 personen, bijvoorbeeld door het realiseren van een extra slaapkamer of het plaatsen van stapelbedden. Dit tegen een te overleggen meerprijs (ca. €3000-4000). De uitbreiding wordt uiteraard vakkundig uitgevoerd, met gebruik van hoogwaardige materialen. Ook tuinaanleg is bespreekbaar.

Hier zijn de bepalingen voor een jaarplaats op Camping In de Bongerd van toepassing.