Aanbieding 2

Compleet geïnstalleerde set met 8 zonnepanelen: prijs vanaf € 42,50 per maand

merk/type zonnepanelen: Trina Vertex Mono 395 W - Half-Cells Black Frame

omvormer: Growatt min 3000 TL-XE

montagemateriaal: Esdec (Evo voor schuine daken en Flatfix fusion voor platte daken)

De hoogte van de vanaf huurprijs is gebaseerd op installatie op ''gewone'' pannendaken * en platte daken* die circa 300 kg gewicht kunnen dragen.

*) zie leveringsvoorwaarden

Trina Vertex 395W zonnepaneel

Dit paneel is geproduceerd met behulp van de geavanceerde technologie van het Vertex platform. Het nieuwe Vertex S 395W zonnepaneel is perfect ontworpen om te voldoen aan de vereisten inzake vermogen, efficiëntie, afmetingen, gewicht, uitstraling, mechanische belasting en betrouwbaarheid. De beste balans tussen vermogen en omvang en gewicht.

Afmetingen: lengte 1754mm  breedte 1096mm  dikte 30mm

gewicht: 21kg

frame: zwart

Achtervel: wit (hierdoor heeft het paneel een blauw grijze uitstraling)

Growatt 3000 TL XE

De omvormer beschikt over een Max prestatie efficiency van 98.4% en behaalt daarom de maximale energieopbrengst uit de PV-installatie.

De Growatt 3000TL-XE heeft een aantal verbeteringen met zijn voorganger de MTL-S versie. De omvormer is uitgerust met SPD type 2 en komt met een dubbele MPP-Tracker. Ook is de omvormer 30% lichter en word de installatie hiermee nog gemakkelijker. De installateur bespaart hierdoor op tijd & kosten en de omvormer gaat langer mee. Met OLED-display en touch toets is de omvormer nog efficiënter en gebruiksvriendelijker. Door nog beter bestemd te zijn tegen water en stof gaat de omvormer langer mee en kan er meer energie uit het PV-systeem worden behaald