Komt de einddatum van je energiecontract al in zicht?

Je energierekening zal ongetwijfeld omhoog gaan.

Snel van het gas af loont.

De maandelijkse meerprijs voor gas op je nieuwe energierekening, is al hoger dan het gemiddelde maandelijkse huurbedrag voor een warmtepomp. Zelfs als je de extra stroomkosten die een warmtepomp veroorzaakt meerekent kom je nog op een ruime 'winst' uit.

Huren niet veel duurder dan kopen.

Alleen bij Cowave is huren niet veel duurder dan direct aanschaffen van een warmtepomp. Cowave berekent namelijk geen winstmarges door in de huurprijs, en Cowave geeft de subsidie van 30% aan haar huurders.

Gratis lidmaatschap

De eerste 100 leden in iedere provincie krijgen 2 jaar lang een gratis priority lidmaatschap. Cowave geeft aan haar leden gratis advies op maat en de leden kunnen via Cowave (zeer) voordelig huren.

Versnelling van de warmtetransitie

De oorlog in de Oekraïne maakt duidelijk dat we snel minder afhankelijk moeten worden van gas voor de warmtevoorziening in onze huizen. Op korte termijn is het installeren van zoveel mogelijk warmtepompen de beste oplossing.
Met een warmtepomp wordt tussen de 40 en 100% minder gas verbruikt. Het bedrag dat hiermee wordt bespaard is inmiddels ruim hoger dan de kosten voor het huren van een warmtepomp via Cowave.
Hotelload ondersteunt initiatieven die bijdragen om de natuur te beschermen, daarom verwijzen wij graag door naar de website van Cowave.