Vakantiewoningen in de voorverkoop

Introductie actie (tot en met juni): gratis plaatsing voorverkoop vermelding

Door de corona-crisis is uw vakantie-woning plotseling meer waard geworden!

Maar hoeveel precies?

Eerst in de voorverkoop

Vanaf 28 maart 2021 starten wij met het plaatsen van vermeldingen van vakantiewoningen die in 'de voorverkoop' zitten.
Wanneer u overweegt om uw vakantiewoning in Zeeland te gaan verkopen, kunt u een gratis vermelding aanvragen.

Met een voorverkoop-vermelding van uw recreatie-woning kunt u reacties van geïnteresseerden uit diverse landen krijgen. Waaronder, naast aanvragen voor bezichtigingen, mogelijk al serieuze biedingen. Het belangrijkste is echter, dat u een objectief beeld krijgt van 'de interesse' voor uw vakantie-woning.

Daarna officieel in de verkoop

Via ons kunt u na de voorverkoop-fase uw recreatiewoning/-appartement officieel aanbieden. Tijdens het verkoopproces kunt u dan terzijde gestaan worden door een van de bij ons aangesloten Zeeuwse makelaars. Een makelaar die gespecialiseerd is in de aan-/verkoop van recreatie O.G., en die voor vakantiewoningen in de meeste gevallen lagere tarieven hanteert dan voor 'gewone' woningen.

*) kan ook in overleg met de makelaar worden aangevraagd (zie 'stappen' hieronder)

Gratis advies (incl. oriëntatieprijs) van een gespecialiseerde Zeeuwse makelaar

Stappen:

1. Geheel vrijblijvend kunt u een van onze in Zeeuws recreatie o.g. gespecialiseerde makelaars inschakelen voor advies. Zij of hij kan u adviezen geven over de wijze waarop de verkoop het beste aangepakt kan worden en aan welke richtprijs gedacht moet worden.

*) de foto's en de tekst voor de (voor)verkoop vermelding kunt u in overleg met de makelaar bepalen

2. Vervolgens kunnen wij een gratis vermelding op onze webpagina ''vakantiewoningen in Zeeland'' plaatsen. Deze pagina wordt dagelijks door vele duizenden bezoekers in binnen- en vooral ook buitenland bekeken.

3. De reacties op de vermelding van uw vakantiewoning sturen wij rechtstreeks door naar uw mailbox.

4. Aan de hand van de ( vaak uiteenlopende) reacties van diverse potentiële kopers, gecombineerd met het advies van onze makelaar, krijgt u een objectief beeld van de waarde van uw vakantiewoning.   Mogelijk is uiteraard dat bij de reacties al een uitstekend bod wordt ontvangen en dat u verder wil onderhandelen met een of meerdere bieders.

5. U kunt uw vakantiewoning officieel te koop aanbieden via onze website.

6. Onze makelaars kunnen u verder begeleiden in het verkoopproces. Het courtage dat zij berekenen voor vakantiewoningen is meestal lager dan gemiddeld.

Gratis voorverkoop vermelding vakantiewoning

Neem contact met ons op