Rechtstreeks naar de hotels en andere accommodaties

Door te klikken op de onderstaande vermeldingen van de accommodaties komt u direct op de officiële websites. Tussenkomst van dure boekingswebsites wordt hierdoor vermeden.
Laagste Prijsgarantie

Fletcher Hotels biedt haar gasten de laagste prijsgarantie. Vindt u onze hotels via een andere website goedkoper? Dan ontvangt u 20% korting op het laagste tarief.

Gratis parkeren bij directe reserveringen
Het hotel heeft circa 130 parkeerplaatsen.
Wanneer u direct bij ons reserveert, kunt u gratis parkeren. Dit is één van de voordelen voor u als u direct bij ons reserveert!
De kosten voor parkeren voor niet direct gemaakte reserveringen bedragen € 6,00 per dag.

Boekingswebsites zijn veel te duur!

Wist je dat een boeking voor je verblijf via een boekingswebsite van bijvoorbeeld 500 euro, je accommodatie ongeveer 100 euro commissie kost?

De boekingswebsite moest hiervoor alleen maar een overzichtje van 'wat aanbiedingen' presenteren. Het boekingsproces kan/kon in principe geheel door de accommodatie zelf geregeld worden.

De eigenaren/aandeelhouders van Booking, Expedia enz. blijven, ook tijdens de corona-crisis, maar lachen. De hotels hebben ze met handen en voeten aan hun websites gebonden en de reizigers blijven gewoon doorgaan met boeken via de boekingswebsites. Ondanks de meerprijs van rond de 20%.   Lees meer...

Onder de duinen, op slechts 25 meter van het prachtige zandstrand, naast de zee, ligt Strandhotel Zoutelande. Sfeer, gezelligheid én alle comfort om heerlijk te ontspannen. Een écht familiehotel, waar u zicht welkom voelt en écht thuis bent. Een kleinschalig hotel, groot in persoonlijke service. Laat u omringen door de warmte, de gastvrijheid en… geniet!

 

 

Vraag bij je reservering via de mail naar de Hotelloadprijs, de laagste prijs van de boekingswebsites!

Zeeland

Prachtige zandstranden, watersport, mooie fietsroutes, historische steden en dorpen, veel water en veel natuur.

U komt bij ons nog in een “persoonlijk” geleid hotel, gevestigd in een groot statig herenhuis in het historische centrum van Middelburg.

Door de kleinschaligheid van ons hotel heerst er een ambiance waarin u zich thuis zult voelen. Ons hotel beschikt over 28 moderne kamers. Wij bieden u, naast een mooie kamer, een sfeervolle lounge waar u heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een drankje, iets te lezen of met uw laptop.

Boutique Hotel The Roosevelt vindt u op het middelste plekje van het centrum van Middelburg 

Laagste prijsgarantie bij boekingen via onze website.  Vul ook de promocode (zie website) in bij uw reservering.

Middelburg, de gezellige hoofdstad van Zeeland binnen handbereik met het gemak van gratis parkeren, vlakbij CS en op loopafstand gratis gebruik van uitgebreide sport en sauna faciliteiten; dat is sinds jaar en dag Hotel Arneville. Al decennia een welbekende uitvalsbasis voor zowel een privé als zakelijk onbezorgd verblijf.

Hotel Arneville beschikt over een sfeervol à la carte restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Ook zijn er een ruime lounge en bar, diverse zalen voor feesten & partijen en een modern en ruim buitenterras waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten na een ontspannen of drukke dag.

Bestemmingen in Zeeland, onder andere: Walcheren, Middelburg en Domburg

Een andere reisbestemming >>

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors