De bouw van het Van der Valk Exclusief hotel op A1 Bedrijvenpark Deventer is begonnen. Naar verwachting wordt het hotel begin 2020 opgeleverd. Het wordt het duurzaamste van der Valk hotel tot nu toe en levert meer dan 100 banen op.

Bij voorkeur rechtstreekse boekingen

Bed & Breakfast Landgoed Matanze

Aan de oevers van de IJssel vlakbij Hanzestad Deventer en aan de rand van de Veluwe ligt het historische Landgoed Matanze.

Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw, koetshuis, theehuis, monumentale kassen en een oude dienstwoning.
De voormalige dienstwoning van de 17e eeuwse buitenplaats in Terwolde is in 2013 als een bijzonder stijlvol en comfortabel gastenverblijf ingericht.

Verscholen tussen het groen bevindt zich een Engelse landschapstuin met diverse uitheemse boomsoorten en een overgebleven monumentale heksenkring van lindebomen.

Puur genieten arrangement
  • Eerste avond een 3-gangen a la carte diner.
  • Een uitbundige borrelplank op de 2de dag.
  • Twee overnachtingen in een charme hotelkamer.
  • Twee dagen uitgebreid ontbijtbuffet.

Prijs vanaf: € 119,- per persoon

Kijk op onze website voor onze andere arrangementen.

2 - Daagse “Deventer Boekenstad” arrangement voor 2 personen: 60 euro p.p.

Zie onze website voor nog veel meer andere arrangementen.

Boek via onze website voor de beste keuze en/of maatwerk.

Wie Hotel in het huis van Deventer bezoekt stapt de geschiedenis in. Niet in onze moderne design city lofts natuurlijk. Heel recente geschiedenis misschien. Ons hotel zit in de Latijnse School aan het Grote Kerkhof. Ofwel het Hof van de Grote Kerk, de Lenuinus.

Gratis extra zekerheid bij de boeking van je vakantieadres!

Wanneer je rechtstreeks via internet bij een verblijfsaccommodatie hebt gereserveerd, kun je bij problemen met je accommodatie niet terugvallen op een reisorganisatie.

Als lid van de Facebook-groep 'Hotelload NL' sta je er nooit (meer) alleen voor. Hotelload of andere leden uit de groep staan klaar om een oplossing aan te reiken.

Kies voor extra gratis zekerheid voor je vakantie! Word lid van Hotelload NL

Ook bij boekingen voor hotels en accommodaties die niet op deze site staan.

De leden van Hotelload NL krijgen altijd hulp wanneer zij een probleem hebben met een accommodatie.

Om in aanmerking te komen voor hulp van Hotelload hoeven de leden van de facebook-groep Hotelload NL dus niet per se een keuze te maken uit de hotels en andere accommodaties die op www.hotelload.com staan.

Uiteraard mogen de leden van Hotelload NL ook via Booking.com, Expedia, Hotels.com enz. boeken. Hotelload helpt haar leden altijd. Wij adviseren echter wel om rechtstreeks via de officiële websites van de accommodaties te boeken. Je hebt dan immers sowieso de laagste prijs en je krijgt bij rechtstreekse boekingen vaak ook veel extra's. Bovendien scheelt het je accommodatie 10% of meer aan boekingskosten.

Vanaf €52,=/nacht per persoon (op basis van 2 persoonskamer)

vraag of dit de Hotelloadprijs is (de laagste prijs op de boekingswebsites)

Kies uit onze arrangementen

Vraag naar de Hotelloadprijs (laagste prijs van de boekingswebsites)

Wat houdt de beste prijsgarantie in?

Vergelijken hoeft niet meer, via de website van Bilderberg ontvangt u de beste prijs voor uw hotelovernachting én krijgt u korting op het uitgebreide ontbijt van Bilderberg. Bovendien heeft u keuze uit álle kamertypes die beschikbaar zijn in het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke kamer, executive hotelkamer of suite.

Romantisch Arrangement Vanaf € 62,50 per persoon

1x overnachting

1x uitgebreid ontbijtbuffet

late checkout (tot 13.00 uur)

fles proseco in de kamer

  •