BESTE-PRIJSGARANTIE

www.sanadome.nl garandeert u de beste nettoprijs voor alle online reserveringen van hotelkamers. Wanneer u op internet een lagere nettoprijs vindt met dezelfde reserveringsvoorwaarden (vermeld onder Voorwaarden), bieden wij u deze beste nettoprijs.

Laagste prijs garantie!

Boek je kamer direct bij Hotel Karel voor gegarandeerd de laagste prijs.

Reserveren is  mogelijk via email, telefoon of het boekingsformulier.

Vraag naar de Hotelloadprijs (laagste prijs, beste prijs etc.)

Gratis extra zekerheid bij de boeking van je vakantieadres!

Wanneer je rechtstreeks via internet bij een verblijfsaccommodatie hebt gereserveerd, kun je bij problemen met je accommodatie niet terugvallen op een reisorganisatie.

Als lid van de Facebook-groep 'Hotelload NL' sta je er nooit (meer) alleen voor. Hotelload of andere leden uit de groep staan klaar om een oplossing aan te reiken.

Kies voor extra gratis zekerheid voor je vakantie! Word lid van Hotelload NL

Ook bij boekingen voor hotels en accommodaties die niet op deze site staan.

De leden van Hotelload NL krijgen altijd hulp wanneer zij een probleem hebben met een accommodatie.

Om in aanmerking te komen voor hulp van Hotelload hoeven de leden van de facebook-groep Hotelload NL dus niet per se een keuze te maken uit de hotels en andere accommodaties die op www.hotelload.com staan.

Uiteraard mogen de leden van Hotelload NL ook via Booking.com, Expedia, Hotels.com enz. boeken. Hotelload helpt haar leden altijd. Wij adviseren echter wel om rechtstreeks via de officiële websites van de accommodaties te boeken. Je hebt dan immers sowieso de laagste prijs en je krijgt bij rechtstreekse boekingen vaak ook veel extra's. Bovendien scheelt het je accommodatie 10% of meer aan boekingskosten.

Verder in Gelderland ......