Geef onderstaande gegevens aan ons door

en binnen 48 uur kan je zien hoeveel korting je zomaar extra kunt krijgen!

 

Deze service is geheel gratis; ook zijn er geen verborgen trucs om iets aan je te verkopen. Hotelload biedt deze service aan in samenwerking met duizenden hotels en andere verblijfsaccommodaties, met als doel om het aantal rechtstreekse reserveringen via de officiële websites van de accommodaties te laten toenemen. Daardoor nemen de boekingskosten (kosten voor de boekingswebsites) af en kunnen de gasten profiteren van interessante kortingen.

 

Privacy statement: De gegevens die naar ons worden verzonden, worden strikt gebruikt voor het aanvragen van korting en/of andere extra's bij de accommodatie van je keuze, en eventueel voor communicatie rondom het regelen van de betreffende boeking. 

Na ontvangst van je gegevens over je nog net niet geplaatste boeking, gaan wij onderhandelen met de accommodatie over een mogelijke korting. In de meeste gevallen krijgen wij dat voor elkaar.

In enkele gevallen zal de prijs gelijk aan de laagste prijs van de boekingswebsites zijn.  De accommodatie geeft dan in plaats van een korting vaak een aantal interessante extra's, bijvoorbeeld gratis ontbijt, gratis parkeren, een gratis upgrade of gratis toegangskaartjes voor een evenement.