Rechtstreeks naar de hotels en andere accommodaties

Door te klikken op de onderstaande vermeldingen van de accommodaties komt u direct op de officiële websites. Tussenkomst van dure boekingswebsites wordt hierdoor vermeden.

Boek rechtstreeks!

Always the best price
Pay €10 less per room per night
Drinks from minibar included
Exclusive offers up to 20% discount
Free Wi-Fi

 

 

Hotel Creusen is een sjiek viersterrenhotel. Niet chique, maar luxe met een landelijke twist. De sfeer  in ons hotel is gemoedelijk, met een zachte ‘G’. Met ook nog een prachtige ligging midden in het Zuid Limburgse Heuvelland hebben wij alles in huis om u dat heerlijke lazy sunday afternoon gevoel te bezorgen. Natuurlijk in Epen!

Vul bij uw reservering via onze website de kortingscode in!

Niet de laagste prijs gekregen bij de boeking van je vakantieaccommodatie?

Wanneer je rechtstreeks via de officiële website van een verblijfsaccommodatie hebt gereserveerd, krijg je in de meeste gevallen de laagste prijs die berekend wordt voor een bepaalde kamer/appartement in een bepaalde boekingsperiode.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je contact opnemen met onze helpdesk . Wij zoeken dan voor je uit wat er aan de hand is en of je mogelijk nog iets terugkrijgt.

Extra's bij uw rechtstreekse boeking:

Altijd het goedkoopste tarief
Betaal €15 minder per kamer per nacht
Dranken in minibar inclusief
Exclusieve aanbiedingen tot 20% korting
Gratis Wifi

3 typen houseboats (drijvend Tiny houses) voor bijzondere overnachtingen op het water

Boeken via onze site altijd het voordeligst

Het uitnodigende Le Theatre Hotel ligt in hartje Maastricht, op misschien wel de meest markante plek van de stad – het Vrijthof – en op slechts enkele passen van het theater en al het andere variété dat de stad te bieden heeft.
Het hotel combineert een stijlvol art-deco-interieur, dat doet denken aan het Parijs uit de vroege vorige eeuw, met moderne voorzieningen als klimaatregeling en gratis wifi. Met slechts 20 hotelkamers, heeft Le Theatre Hotel het intieme karakter van een boetiekhotel.
Geniet van een hapje en een drankje in onze typisch Franse Brasserie Revue, woon een voorstelling bij in het naburige theater, en dan de climax: een overnachting in ons theatereske hotel.

Een andere reisbestemming

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors