Rechtstreeks naar de hotels en andere accommodaties

Door te klikken op de onderstaande vermeldingen komt u direct op de officiële websites van de accommodaties. Tussenkomst van dure boekingswebsites is niet meer nodig.
Naast een heerlijke overnachting ook genieten van de culinaire rijkdom die Almelo te bieden heeft! Vanaf € 93,50/persoon
Beste prijzen

Boek direct bij het hotel en krijg de beste prijs.

 

 

Niet de laagste prijs gekregen bij de boeking van je vakantieaccommodatie?

Wanneer je rechtstreeks via de officiële website van een verblijfsaccommodatie hebt gereserveerd, krijg je in de meeste gevallen de laagste prijs die berekend wordt voor een bepaalde kamer/appartement in een bepaalde boekingsperiode.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je contact opnemen met onze helpdesk . Wij zoeken dan voor je uit wat er aan de hand is en of je mogelijk nog iets terugkrijgt.

Luxe, comfortabele hotelkamers

De ‘Oale Schöppe’ biedt zes unieke hotelkamers. Vier ervan vindt u op de begane grond, twee op de eerste verdieping. Direct bij binnenkomst valt op hoeveel zorg er is besteed aan het instandhouden van de authentieke sfeer en uitstraling van de hoeve. Veel natuurlijke materialen zijn gebruikt, van eikenhout uit Twente voor de vloeren tot hardsteen uit België voor de wasbekkens. Voor de afwerking van de wanden is natuurlijk leem gebruikt, dat een prachtig rustiek effect geeft. Een uitstraling die zich mooi laat combineren met stijlvolle, antieke meubels. Ook aan moderne luxe ontbreekt het niet: elke hotelkamer heeft een luxe TV, waarop u een scala aan Nederlandse en buitenlandse TV-zenders kunt ontvangen en natuurlijk is er wifi (draadloodsinternet) op al onze kamers in de bistro, restaurant en op het terras. Slaap gekregen? De bedden zijn groot, breed en comfortabel, met heerlijke boxspringmatrassen. Alvast een goede nachtrust gewenst!

Hotel Twents Gastenhoes is het gezelligste hotel van Ootmarsum met veel aanbiedingen. Het feit dat ons hotel op slechts 150 mtr. van het centrum ligt, maakt het zo uniek: veel ruimte, gratis parkeren en op loopafstand van het oude centrum.

Comfortabel en luxe ingerichte kamers, waarvan merendeel met balkon of terras, de sauna, het eigen parkeerterrein, overdekte terras, een gezellige en comfortabele lounge met bar en sfeervolle haard, gratis WiFi. We hebben voldoende oplaadpunten voor uw e-bike in de overdekte fietsenstalling.

Bekijk onze aanbiedingen voor een uitstekend verzorgd weekend in ons hotel in Ootmarsum. Of kies een last minute aanbieding.

Wanneer er 1 persoon op een 2-persoonskamer verblijft, berekenen wij een toeslag van € 20,00 per nacht. Kinderen tot 10 jaar op de kamer van de ouders krijgen 50% korting op het arrangement.