Rechtstreeks naar de hotels en andere accommodaties

Door te klikken op de onderstaande vermeldingen komt u direct op de officiële websites van de accommodaties. Tussenkomst van dure boekingswebsites is niet meer nodig.

Bij slapen op de haven is er een eigen steiger en loungebank waar u 's avonds lekker kunt genieten van de avondzon. Komt u per boot? geef dit aan bij het reserveren zodat wij een plekje voor u vrij kunnen houden aan de aanlegsteiger.

Reizen en iets terug doen voor de natuur!

Doe mee om de milieuschade van uw reis op de meest effectieve manier te compenseren. Doneer of koop zelf een stukje regenwoud zodat de longen van de aarde blijven bestaan.

Voor €2,50 wordt 12,5 m2 regenwoud beschermd!

Oasebos werkt uitsluitend met vrijwilligers, alle gelden gaan direct naar de aankoop van regenwoud in Costa Rica. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer regenwoud we samen gaan beschermen.

Wat is er fijner dan uitgerust wakker worden in het centrum van veelzijdig Haarlem. Start met een uitgebreid ontbijt en kop verse barista koffie in Bar & Kitchen Zocher. Of je nu voor een zakelijke bespreking, een 4 sterren verwen weekend of een dag lekker winkelen komt, Carlton Square is het startpunt.

Boek direct bij ons en ontvang:

  • 5% korting
  •  Kosteloos annuleren tot 12u op dag van aankomst (op flexibel tarief)
  • €10,- te besteden bij Bar & Kitchen Zocher

Niet de laagste prijs gekregen bij de boeking van je vakantieaccommodatie?

Wanneer je rechtstreeks via de officiële website van een verblijfsaccommodatie hebt gereserveerd, krijg je in de meeste gevallen de laagste prijs die berekend wordt voor een bepaalde kamer/appartement in een bepaalde boekingsperiode.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je contact opnemen met onze helpdesk . Wij zoeken dan voor je uit wat er aan de hand is en of je mogelijk nog iets terugkrijgt.

Swissotel Amsterdam is a four-star boutique hotel located by Dam Square, in the heart of Amsterdam’s historic city centre and a short walk from Amsterdam Central Station. The hotel is surrounded by shops, museums and restaurants and is a 20-minute drive from Amsterdam Schiphol International Airport.

Behind its historical facade of 19th century buildings, Swissotel Amsterdam offers 111 luxurious, sound-proofed* guest rooms and suites in a contemporary and sophisticated style. All guests enjoy complimentary wireless internet, free access to the Swissotel Amsterdam Fitness featuring state-of-the-art TechnoGym equipment, and to the business centre which offers complimentary internet access and small snacks.

Andere reisbestemming

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors