Rechtstreeks naar de hotels en andere accommodaties

Door te klikken op de onderstaande vermeldingen van de accommodaties komt u direct op de officiële websites. Tussenkomst van dure boekingswebsites wordt hierdoor vermeden.

Reizen en iets terug doen voor de natuur en de dieren

Verklein de footprint van je reis door steun aan een dierenproject.
Dieren zijn altijd de eerste slachtoffers als er iets misgaat in de natuur. Bij langdurige droogte bijvoorbeeld is het voor de vogels en egels moeilijk om voldoende eten en water te vinden.

Dierendonatie.nl is een crowdfundingsplatform voor rechtstreekse hulp aan dieren.

Gegarandeerd de beste prijs

Ergens anders een lagere prijs gezien? Geen probleem!

  • Dankzij onze Beste Prijsgarantie bent u altijd zeker van het laagste tarief.
  • Binnen 24 uur na uw boeking elders een goedkoper tarief gevonden? Wij betalen u het verschil terug
  • en geven u bovendien 25% extra korting op het tarief van de concurrent (m.u.v. Fairmont, Raffles en Swissôtel, waarbij we 10% korting geven).

In één van de mooiste verkeersarme winkelstraten van Gent op amper 200 m van de Sint Baafskathedraal, verbouwden Dina en Leo een statig herenhuis uit 1880 tot de charmante Bed & Breakfast "La Ducale".

Zij creëerden 3 ruime, zonnige kamers met erg veel lichtinval. De originele plankenvloer en de hoge plafonds werden behouden. Elke kamer is voorzien TV, minibar, gratis internet en van een aparte badkamer met toilet en ligbad.

Hotel Gravensteen is gevestigd in een 19de eeuws pand  (1865). Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Gent, tegenover het beroemde kasteel Gravensteen, het 800 jaar oude kasteel van waaruit de graven van Vlaanderen hebben geregeerd.  Werkelijk een unieke ligging!

Het hotel beschikt over 49 niet rokers kamers, allen uitgerust met alle modern comfort, gratis koffie- en theefaciliteiten en Wi-Fi. Elke ochtend wordt er een rijk en gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd.

Altijd de beste prijs bij boekingen via onze website!

New Age Hospitality for the New Age Traveler

#selfhosting #noreception #virtualbutlers #virtualreception
#heavenlybed #spashower #Netflix

Niet de laagste prijs gekregen bij de boeking van je vakantieaccommodatie?

Wanneer je rechtstreeks via de officiële website van een verblijfsaccommodatie hebt gereserveerd, krijg je in de meeste gevallen de laagste prijs die berekend wordt voor een bepaalde kamer/appartement in een bepaalde boekingsperiode.

Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je contact opnemen met onze helpdesk . Wij zoeken dan voor je uit wat er aan de hand is en of je mogelijk nog iets terugkrijgt.

Set a pace that suits you at Residence Inn by Marriott® Ghent. Whether you are staying for a few days, a few weeks, or a few months, your daily routine matters. Each of our spacious suites include all the traditional hotel amenities, however, have the benefit of a fully equipped kitchen giving you flexible to cook your favourite dishes. Our guest services team offer a complimentary grocery delivery service to fill your refrigerator and satisfy cravings. Being able to connect to friends and family or reply to a colleague’s email is important,

B&B Broel is gevestigd in de historisch geklasseerde stadsbrouwerij ‘Tack’. Dit boetiekhotel ligt in de schaduw van de Broeltorens, midden in het hart van de Stad Kortrijk, langs de autoluwe verlaagde Leieboorden.

De volledig gerestaureerde brouwerswoning werd op een eigenzinnige, warme en sfeervolle wijze ingericht.

Alles werd in het werk gesteld om onze gasten een kwaliteitsvol en relaxerend verblijf te bieden, een tuin, zonneterras aan het water, geluidsisolerend glas, lift, gemeenschappelijke ruimte …

Reserveer direct bij het hotel

Een betere dienst en direct contact met het hotel.

Talloze voordelen

De beste prijzen, ruime keuze, gratis reserveren en geen extra kosten ...

Valk Account
Voordelen van Valk Loyal
  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Andere plaatsen in België: Brugge > Antwerpen > Brussel

Andere reisbestemming

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors