Rechtstreeks naar de hotels en andere accommodaties

Door te klikken op de onderstaande vermeldingen van de accommodaties komt u direct op de officiële websites. Tussenkomst van dure boekingswebsites wordt hierdoor vermeden.

Smart.Location.Easy.Access

The Kubic Hotel is located in downtown Athens, on Agiou Konstantinou Street, 5 minutes by foot from the Metro Station Omonoia, a 4 minute walk from the Metro Station Metaxourgio, and across the street from numerous buses. This makes it ideal for business travelers, and city breakers that need to stay downtown and get around the city quickly, easily and affordably.

Reizen en iets terug doen voor de natuur!

Compenseer de veroorzaakte milieuschade van uw reis op de meest effectieve manier. Help mee om de longen van de aarde te beschermen.

Koop een stukje regenwoud!

Hoe meer donaties we ontvangen en/of participaties we verkopen, hoe meer regenwoud we samen met de lokale overheden kunnen veiligstellen.

Boekingswebsites zijn veel te duur!

 

Wist je dat bij een boeking via een boekingswebsite van bijvoorbeeld  500 euro de accommodatie ongeveer 100 euro kosten in rekening wordt gebracht?

Het enige dat de boekingswebsite hiervoor moest bieden was een overzichtje van 'wat aanbiedingen'. De boeking zelf kan/kon in principe geheel door de accommodatie geregeld worden.

De eigenaren/aandeelhouders van Booking, Expedia enz. blijven, ook tijdens de corona-crisis, maar lachen. De hotels zijn met handen en voeten aan ze gebonden en de reizigers blijven maar gewoon doorgaan met boeken via de boekingswebsites. Ondanks dat het een meerprijs geeft van rond de 20%.   Lees meer...

Andere reisbestemming

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content