Geef de onderstaande gegevens aan ons door

en binnen 48 uur laten wij je weten wat je bonus is

This form is disabled.

Deze service is geheel gratis; ook zijn er geen verborgen trucs om iets aan je te verkopen.  Hotelload biedt deze service aan in samenwerking met duizenden hotels en andere verblijfsaccommodaties, met als doel om het aantal rechtstreekse reserveringen via de officiële websites van de accommodaties te laten toenemen. Daardoor nemen de boekingskosten (kosten voor de boekingswebsites) af en kunnen de gasten profiteren van interessante kortingen.

Na ontvangst van je gegevens over je nog net niet geplaatste boeking, gaan wij onderhandelen met de accommodatie over een mogelijke korting. In de meeste gevallen krijgen wij dat voor elkaar. 

In enkele gevallen zal de prijs gelijk aan de laagste prijs van de boekingswebsites zijn.  De accommodatie geeft dan in plaats van een korting vaak een aantal interessante extra's, bijvoorbeeld gratis ontbijt, gratis parkeren, een gratis upgrade of gratis toegangskaartjes voor een evenement.

Een kleine selectie van hotels die een laagste prijsgarantie geven

Reserveer zonder omwegen, rechtstreeks via de officiële websites van de accommodaties

Inclusief* vele extra's, zoals  gratis ontbijt, gratis parkeren, promocodes voor kortingen, gratis toegangskaarten voor evenementen en gratis excursies.

Waar wil je naar toe?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

*) Per accommodatie verschillend

Sluit een gratis 'verzekering' af bij je rechtstreekse boeking

speciaal voor leden van de Facebook-groep 'Friends of Travelers'

Waarom geven hotels laagste prijsgaranties?

Het klinkt vreemd, maar het is op dit moment een realiteit: ''Bijna alle hotels en andere accommodaties geven laagste prijsgaranties wanneer rechtstreeks geboekt wordt via hun officiële websites".

Laagste prijsgaranties plus andere voordelen

Naast de laagste prijs krijgen gasten die rechtstreeks via de offficiele websites van de accommodaties hebben geboekt ook diverse extra's. Dit is per accommodatie verschillend en kan bijvoorbeeld zijn: gratis ontbijt, promocodes, gratis parkeren, gratis wifi, géén reserveringskosten, gratis toegangskaartjes voor evenementen enz..

Een (korte) vakantie in de provincie …

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vermijd de boekingswebsites

Booking.com, Expedia.com, Trivago, Hotels.com en andere boekingswebsites vragen namelijk voor hun diensten aan de accommodaties rond 12% van de boekingsomzet. De enorme bedragen die nu naar de boekingswebsites gaan kunnen de accommodaties beter uitgeven aan 'extra's' voor de gasten.

Hotelload

Grote kans dat je bijvoorbeeld op Booking.com heel aantrekkelijke aanbiedingen tegenkomt. Stop dan even, en schrijf de namen van enkele accommodaties op. Zoek vervolgens op Google naar de officiële websites van deze accommodaties. De in eerste instantie 'aantrekkelijke aanbiedingen' kunnen dan zomaar zelfs 'geweldige aanbiedingen' worden!

Hotelload heeft alvast een selectie van Nederlandse hotels en andere accommodaties gemaakt. Binnenkort zal de site aangevuld worden met duizenden accommodaties. Het hierboven genoemde 'traject Booking.com - Google', kan dan worden overgeslagen.

Veel voordelen met een 'rechtstreekse reservering'

Flexibeler

Bij de receptie van je accommodatie is je boeking bekend. Een kleine verandering is geen probleem.

Meer keuze

Op de boekingswebsites staan niet alle mogelijkheden van de accommodaties

Minder fouten

Geen tussenpersonen die fouten kunnen maken.

Laagste prijs

Boekingswebsites zijn nooit goedkoper!

Meer over de voordelen ....

Boek je volgende verblijf rechtstreeks

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Over Hotelload

Gratis verzekering

bij de reservering

van je accommodatie

(geen financiële vergoedingen)

 

 

 

Door lid te worden van de Facebook-groep 'Friends of Travelers', ben je automatisch verzekerd tegen pech met je accommodatie.

Laten we uiteraard hopen dat het niet nodig is, maar als lid van Friends of Travelers, kun je altijd een beroep doen op de helpdesk van Hotelload.

Geen geld terug, maar wel alle mogelijke hulp om je probleem op te lossen.

Meest gekozen bestemmingen in Nederland

Waddeneilanden     Limburg    Zeeland    Tilburg    Eindhoven   Flevoland    Drenthe    Twente    Salland    Achterhoek    Veluwe     Breda    Arnhem     Den Bosch     Zwolle    Groningen     Friesland     Den Haag     Utrecht     Rotterdam     Amsterdam     Noord Brabant     Gelderland       Nijmegen    Noord Holland     Zuid Holland