BarcelonaParijsAmsterdamNewYorkLondenRomeBerlijnWenenLissabonBudapest PraagDublinAntwerpenSydneyTokyoMadridKopenhagenSanFranciscoChicagoMiami                                                          BrusselFlorenceAtheneEdinburghTorontoGranada

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Extra service van Hotelload

Op vele reisbestemmingen is een lokale medewerk(st)er van Hotelload aanwezig.

De Hotelload-medewerkers kunnen u van dienst zijn met:

  • info; onder meer informatie over interessante activiteiten,  de absolute aanraders en welke plekken op welke tijdstippen het  beste vermeden kunnen worden.
  • advies; op- en aanmerkingen over uw accommodatie kunt u doorgeven aan onze medewerkers. Daar zij goed bekend zijn met de plaatselijke gebruiken en de taal spreken, kunnen zij u eventueel terzijde staan bij het zoeken naar mogelijke oplossingen.

Iedere reiziger die zijn of haar verblijf rechtstreeks via de website van de accommodatie  heeft geregeld kan gebruik maken van deze service. Daarbij hoeft de accommodatie niet per se op deze website een vermelding te hebben. Enige voorwaarde is dat bij voorkeur voor aanvang van de reis/vakantie een aanmelding door Hotelload is ontvangen.

* Wanneer u vraagt naar de Hotelloadprijs, zijn de prijzen bij 'rechtstreekse reserveringen' nooit hoger dan de laagste prijs van Booking.com, Expedia.com, Hotels.com en anderen.