Altijd de laagste prijs bij rechtstreekse reserveringen

Extra voordelen voor Hotelload-leden

Profiteer van de vele extra's die diverse hotels en andere accommodaties geven aan de Hotelload-leden. Ontvang onder meer promocodes voor gratis ontbijt, gratis parkeren of gratis kamer-upgrades.

 

Gratis helpdesk

Naast diverse service-voordelen kunnen de Hotelload-leden altijd gratis gebruik maken van de Hotelload-helpdesk. De helpdesk kan de leden helpen wanneer de rechtstreekse boeking duurder blijkt te zijn dan een aanbod via een boekingswebsite, voor dezelfde kamer in dezelfde periode. De helpdesk zoekt dan uit wat de rede is en zal overleggen met de betreffende accommodatie.

 

Natuurbescherming

Luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties berekenen kleine bedragen/percentages die zogenaamd voldoende moeten zijn voor de CO2-uitstoot-compensatie van de (vlieg)reis. In plaats van de kleine soms goed bedoelde - maar soms ook alleen maar afkoop van schuldgevoel - compensaties, zien wij veel meer in gewoon 'doneren aan doelen die natuurbescherming beogen'. Lees meer hierover ...

De opbrengst van deze website gaat voor circa 90% naar hulp aan dieren (directe steun) en de aankoop van stukken regenwoud (preventieve steun). Met een rechtstreekse reservering via een officiële website van een verblijfsaccommodatie steun je indirect initiatieven die het leefklimaat in de wereld helpen verbeteren.
Het meest interessante is, dat je er helemaal niets voor hoeft te betalen. Nog niet eens een klein (schuld-afkoop)bedrag! Het enige dat je moet doen is je verblijf 'rechtstreeks boeken' en niet meer via de boekingswebsites.

Ons doel is om de belangrijkste geldstroom (de commissies voor de boekingswebsites) in de reisindustrie om te buigen richting investeringen in natuur. Met een klein deel van de vele miljarden die nu (onnodig) naar de eigenaren van de boekingswebsites gaan, kunnen belangrijke stappen gezet worden richting versterking van de flora en fauna in de wereld.

Met meer leden kunnen wij de hotels en alle andere accommodaties aanmoedigen om steeds meer te gaan investeren in 'rechtstreeks boeken'.

Voor gratis extra's,

gratis hulp

en compensatie voor de natuur

Hotelload leden reserveren zonder zorgen ‘rechtstreeks’

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages