Altijd de laagste prijs bij rechtstreekse reserveringen

Extra voordelen voor aanvragers promocodes

Profiteer van de vele extra's die diverse hotels en andere accommodaties geven aan reizigers die via Hotelload promocodes aanvragen. Alle aanvragers van promocodes krijgen altijd de beste prijs, ook wel laagste prijsgarantie genoemd. Daarbovenop geven vele accommodaties vaak een extra korting en/of promocodes voor onder meer gratis ontbijt, gratis parkeren of gratis kamer-upgrades.

 

Gratis helpdesk

Naast diverse service-voordelen kunnen de aanvragers van (een) promocode(s) altijd gratis gebruik maken van de Hotelload-helpdesk. De helpdesk kan de promocode aanvragers helpen wanneer een rechtstreekse boeking onverhoopt duurder blijkt te zijn dan een aanbod via een boekingswebsite, voor dezelfde kamer in dezelfde periode. Onze helpdesk zoekt dan voor je uit wat de rede is en zal overleggen met de betreffende accommodatie over de wijze waarop we dit het beste kunnen oplossen.

 

Natuurbescherming

Luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties berekenen kleine bedragen/percentages die zogenaamd voldoende moeten zijn voor de CO2-uitstoot-compensatie van de (vlieg)reis. In plaats van de kleine soms goed bedoelde - maar soms ook alleen maar afkoop van schuldgevoel - compensaties, zien wij veel meer in gewoon 'doneren aan doelen die natuurbescherming beogen'. Lees meer hierover ...

De opbrengst van deze website gaat voor circa 90% naar hulp aan dieren (directe steun) en de aankoop van stukken regenwoud (preventieve steun). Met een rechtstreekse reservering via een officiële website van een verblijfsaccommodatie steun je indirect initiatieven die het leefklimaat in de wereld helpen verbeteren.
Het meest interessante is, dat je er helemaal niets voor hoeft te betalen. Nog niet eens een klein (schuld-afkoop)bedrag! Het enige dat je moet doen is je verblijf 'rechtstreeks boeken' en dit dus niet meer via de boekingswebsites boeken.

Ons doel is om een van de belangrijkste geldstromen (de commissies voor de boekingswebsites) in de reisindustrie om te buigen richting investeringen in natuur. Met een klein deel van die vele miljarden die nu (onnodig) naar de eigenaren van de boekingswebsites gaan, kunnen belangrijke stappen gezet worden richting versterking van de flora en fauna in de wereld.

Hoe meer reizigers via ons promocodes gaan aanvragen, hoe beter wij de hotels en alle andere accommodaties kunnen aanmoedigen om meer te gaan investeren in 'rechtstreeks boeken'. Als zij dit dan vervolgens via ons gaan doen, kunnen wij doelen op het gebied met zowel financieel als moreel ondersteunen.

Voor gratis extra's,

gratis hulp

en natuurbescherming

Ga ook zonder zorgen rechtstreeks reserveren

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages