Reizen is meer dan alleen een bezoek brengen aan een andere omgeving.

Door te reizen doe je ervaringen op, die vooral tot leven komen wanneer je ze deelt met anderen.

 

Friends of Travellers

Extra zekerheid bij 'het rechtstreeks reserveren'

Het Hotelload-platform heeft als uitgangspunt: 'Stimuleren van rechtstreeks reserveren via de officiële websites van de accommodaties'.

Als reizigers een rechtstreekse reservering hebben geregeld, dan moeten zij maar afwachten of alles goed gaat. Zij kunnen niet terugvallen op een reisorganisatie of reisbureau wanneer er iets fout is gegaan. Zij hebben geen enkele vorm van 'back up'.

Om dit gemis van een begeleidende organisatie op te vangen, heeft Hotelload de Facebook-groep: 'Friends of Travellers' opgericht. Iedereen kan hiervan, uiteraard gratis, lid worden en hulp krijgen wanneer zich een probleem voordoet met een accommodatie.

Delen van ervaringen

Als lid van de Facebook-groep 'Friends of Travellers' kan je bij een probleem met je accommodatie rekenen op hulp van Hotelload.

Daarnaast kan je door het plaatsen van een bericht op de Facebook-pagina van de groep ook vragen om advies van de andere leden van de Friends of Travellers. Vele groepsleden hebben de nodige ervaring met accommodaties en soms voor vergelijkbare problemen gestaan. Een ogenschijnlijk groot probleem kan dan soms bijzonder snel worden opgelost.

Pech met je accommodatie?

Krijg gratis hulp

Gratis back up van Hotelload

Advies van de leden van Friends of Travellers

Hulp van andere accommodaties

Leden van Friends of Travellers reserveren zonder zorgen ‘rechtstreeks’

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages