De vraagprijs is een richtprijs

Door vrijblijvend te bieden, kan voorzichtig worden afgetast welke richting de prijs op zal gaan.

Bieden kan op elke te koop aangeboden vakantiewoning in Zeeland.

Een aantal te koop aangeboden vakantiewoningen hebben wij al als voorbeeld geplaatst. Grote kans dat het vakantiehuis waarop u uw oog heeft laten vallen er nog niet bij staat. U kunt deze vakantiewoning hier, inclusief uw bod, aan ons doorgeven.

Bieden op meerdere vakantiewoningen en bezichtigingen clusteren.

Misschien wilt u meerdere vakantiewoningen met elkaar vergelijken en eventueel een aantal van de aangeboden recreatiewoningen op één dag bezichtigen. Wanneer u biedingen via ons plaatst, kunnen we dit voor u organiseren.

Bij serieuze biedingen kunnen meestal op korte termijn reacties van de diverse verkoopmakelaars verwacht worden. Vanuit privacy overwegingen geven wij nooit uw gegevens door, maar enkel een of meerdere code(s). Dezelfde code(s) sturen wij dan ook naar u. Vervolgens kunt u beslissen of u deze code(s) door wilt geven bij eventueel contact met de verkoopmakelaar. De code(s) kunnen het maken van een bezichtiging overigens wel bespoedigen, omdat de verkoopmakelaar dan immers weet dat u mogelijk van plan bent om een interessant bod uit te brengen.

Een goede eerste stap om in beeld te komen bij de verkoopmakelaar én de verkoper

Serieuze kandidaat kopers die (nog) geen bezichtiging hebben gehad

Gebruikelijk is het om te gaan beginnen met bieden nadat een bezichtiging heeft plaats gevonden.
Echter, in deze tijd waarin de vraag groter is dan het aanbod, is het zelfs voor zeer serieuze kandidaten niet eenvoudig om voor gewilde vakantiewoningen een bezichtiging te krijgen.

Wanneer het voor een bepaalde vakantiewoning lastig is om een bezichtiging te regelen,  onder meer vanwege 'grote interesse' of omdat het moeilijk is om speciaal voor een bezichtiging naar Zeeland te komen, kan bieden via Hotelload-vakantiewoningen een uitstekend hulpmiddel zijn. Met de biedingen op Hotelload-vakantiewoningen, worden immers zowel de verkoopmakelaar als de verkoper op de hoogte gebracht van het feit dat onder de kandidaat kopers die nog geen bezichtiging hebben gehad,  (nog) serieuze gegadigden zitten.

Een goed bod

Wat is het juiste bod voor een woning met een relatief hoge vraagprijs?
Door te bieden op Hoteload-vakantiewoningen kan voorzichtig worden afgetast naar welk bedrag moet worden toegewerkt.

Als uw bod een aantal dagen blijft staan op Hotelload-vakantiewoningen, dan heeft de verkoopmakelaar waarschijnlijk al betere biedingen binnen gekregen. Door het bod (in kleine stapjes) te verhogen, kan mogelijk wel een reactie worden ontlokt.