Waarom zou ik Hotelload Ambassadeur worden?

 

Je kent een of meerdere bijzondere -, originele-, zeer efficiente - en/of sfeervolle accommodatie(s). Geef die accommodaties aan ons door. Als ambassadeur voor deze accommodaties ga je dan jaarlijks automatisch een leuke aanvulling op je vakantiebudget verdienen.

Krijg wat je verdient

 

Alle clicks op de accommodaties worden door ons geregistreerd. Voor de kliks op de accommodaties waarvoor jij ambassadeur betalen wij aan jou een vergoeding. Deze vergoeding kan aardig oplopen, omdat miljoenen mensen uit de hele wereld continu op zoek zijn accommodaties.

Wie kan Hotelload Ambassadeur worden?

 

Iedereen boven de 18 jaar die in haar of zijn woonomgeving (binnen een straal van circa 20 km) een leuke accommodatie kent kan ambassadeur worden. Naast het ambassadeurschap voor accommodaties uit jou woonomgeving kun je ook ambassadeur worden voor accommodaties waar je recent hebt overnacht.

Ambassadeur worden van de leukste verblijfsaccommodatie(s)

1

Deel jou favoriete hotels, hostels en andere accommodaties

Door jou favoriete vakantieadres(sen) te delen wordt je ambassadeur voor die accommodaties.

2

Wij registreren alle kliks op jou accommodatie(s) en info-berichten

In tegenstelling tot de boekingswebsites keren wij geen winst uit aan grote aandeelhouders, maar laten wij de fans van Hotelload meedelen in de winst. De hoogte van het bedrag dat wij aan je uitkeren is afhankelijk van het aantal kliks die wij voor jou accommodatie(s) registreren.

3

Verdien bij elke klik

Je kunt je kliks-saldo groter maken door bijvoorbeeld extra info over de accommodatie(s) toe te voegen, of originele informatie die betrekking heeft op de stad of de regio waarin de accommodatie is gelegen. Daarnaast kan je ook  het aantal kliks verhogen door je sociale media netwerken in te zetten. Regelmatig berichten plaatsen op je Facebookpagina of op Instagram rond de tijden dat je vrienden vakanties gaan plannen kan een boost aan kliks opleveren voor jou accommodaties.

Word ambassadeur van je favoriete accommodatie en maak kans op een leuke verassing bij je volgende bezoek

kies maximaal 15 verblijfsaccommodaties

Info voor alle Hotelload Ambassadeurs

Ambassadeur voor Hotelload

Je bent vast wel eens in een te gek hotel of hostel geweest en misschien heb je daarover wel een geweldig positieve review geschreven. Je gunt de eigenaren van de accommodatie een zeer succesvolle exploitatie en je zou daarom graag nog iets meer willen doen.

Via Hotelload kun je nu ambassadeur worden voor die accommodatie(s). Deze accommodatie(s) verkrijgen mede dankzij jou een gratis vermelding op Hotelload.com. Hierdoor komen zij in beeld bij een grote groep mensen die graag 'rechtstreeks willen boeken'.

Je favoriete accommodaties kan je bovendien nog extra ondersteunen met een positieve review of met een informatieve blog. Voor de accommodatie(s) zal dit een geweldige steun in de rug betekenen, want zij worden daardoor minder afhankelijk van de boekingswebsites. Met als zeer positief gevolg een geleidelijke afname van de hoge commissiekosten die zij moeten betalen aan deze websites.  De boekingskosten bedragen nu soms 12%  (Booking.com) van de omzet.

Extra vakantiegeld verdienen

Met je ambassadeurschap steun je niet alleen je favoriete accommodatie(s), maar kan je zelf ook iets verdienen. In principe zonder dat je er iets voor hoeft te doen, ontvang je jaarlijks een vergoeding.

Wanneer de accommodatie die jij hebt aangemeld is geplaatst op Hotelload.com, kunnen bezoekers van de site de accommodatie waarvoor jij ambassadeur bent aanklikken. Hotelload registreert deze clicks en beoordeelt de kwaliteit van deze clicks (per IP-adres is een maximaal aantal clicks toegestaan). Hoe meer clicks op jou accommodatie hoe hoger de beloning zal uitvallen. Daar uit alle windstreken van de wereld mensen interesse kunnen hebben in jou accommodatie, kan je saldo clicks behoorlijk oplopen. Bovendien kun je zelf door het schrijven van informatie over de accommodatie en berichten over 'bijzonderheden' in de omgeving van de accommodatie je saldo aan clicks verhogen. Iedere click op jou info wordt door ons namelijk apart geregistreerd.

Verder kan ook door het plaatsen van berichten op je Facebook- en/of Instagram pagina je clicks-saldo stevig gaan oplopen. Met name in de perioden voor de aanvang van de vakanties kan je je vrienden informeren over de voordelen van jou accommodaties.

Maximum

Je kunt voor maximaal 10 hotels, hostels, bnb's of andere verblijfsaccommodaties Hotelload Ambassadeur worden. Voorwaarde is dat je daar nog niet al te lang geleden een of meerdere overnachtingen hebt geboekt.

Daarnaast kan je ook voor maximaal 5 hotels, hostels, bnb's of andere verblijfsaccommodaties bij jou uit de buurt (straal van 10 km binnen je woonomgeving) ambassadeur worden.

Aan het aantal info-berichten die je ons stuurt over deze accommodaties en originele info over de omgeving van deze accommodaties is geen limiet verbonden.

Uniek

Het ambassadeurschap voor een accommodatie is uniek. Zodra jij ambassadeur bent van een bepaalde verblijfsaccommodatie kan niemand anders jou rol overnemen.

Pas na een termijn van 3 jaar verloopt jou ambassadeurschap, tenzij jij binnen deze periode minstens een keer een stukje schrijft over de accommodatie(s) of iets wetenswaardigs uit de omgeving van de accommodatie(s). Na 3 jaar wordt je ambassadeurschap steeds met één jaar verlengend wanneer je een info-bericht of een tip of iets dergelijks schrijft en dit met ons deelt.

 

Inschrijven Hotelload Ambassadeur 

Schrijf je geheel vrijblijvend in als Hotelload Ambassadeur en steun hiermee je favoriete hotel(s) of andere verblijfsaccommodatie(s)!

Tegelijk met deze inschrijving kun je twee accommodaties opgeven. Als wij je gegevens ontvangen hebben, kun je met behulp van een info-formulier nog meer uitstekende-, originele-, efficiënte of gewoon prettige accommodaties aan ons doorgeven.