Hotelkamers boeken met laagste prijsgarantie

Het klinkt vreemd, maar het is op dit moment een realiteit.  Bijna alle hotels en andere accommodaties geven laagste prijsgaranties wanneer rechtstreeks geboekt wordt via hun officiële websites.

Laagste prijsgaranties plus andere voordelen

Naast de laagste prijs krijgen gasten die rechtstreeks via de offficiele websites van de accommodaties hebben geboekt ook diverse extra's. Dit is per accommodatie verschillend, en kan bijvoorbeeld zijn: gratis ontbijt, promocodes, gratis parkeren, gratis wifi, géén reserveringskosten, gratis toegangskaartjes voor evenementen enz..

Vermijd de boekingswebsites

Booking.com, Expedia.com, Trivago, Hotels.com en andere boekingswebsites vragen namelijk voor hun diensten aan de accommodaties rond 12% van de boekingsomzet. De enorme bedragen die nu naar de boekingswebsites gaan kunnen de accommodaties beter uitgeven aan 'extra's' voor de gasten.

Hotelload

Grote kans dat je bijvoorbeeld op Booking.com heel aantrekkelijke aanbiedingen tegenkomt. Stop dan even, en schrijf de namen van enkele accommodaties op. Zoek vervolgens op Google naar de officiële websites van deze accommodaties. De in eerste instantie 'aantrekkelijke aanbiedingen' kunnen dan zomaar zelfs 'geweldige aanbiedingen' worden!

Hotelload heeft alvast een selectie van Nederlandse hotels en andere accommodaties gemaakt. Binnenkort zal de site aangevuld worden met duizenden accommodaties. Het hierboven genoemde 'traject Booking.com - Google', kan dan worden overgeslagen.